Prepustite se blagodejnemu dotiku čarobnega Daljnega vzhoda!

Tajska masaža s toplimi zelišči je podobna tajski masaži z aromatičnimi olji, le da se tu koristijo bombažne bombice, napolnjene z mešanico zelišč, ter 10-15 min minut pred uporabo segrete na pari. Tajska masaža ter toplota zeliščnih bombic poveča krvni in limfni pretok in s tem se začnejo odstranjevati različni toksini oz. strupi iz telesa.

Klinični dokazi kažejo, da pri izvajanju tajske masaže s toplimi zelišči »luk pra kob« ta še bolj pomaga pri lajšanju bolečin miofascinalnega sindroma oz. mišičnih vozlov ter osteoartritis kolena.

Mešanica zelišč vsebuje kurkumo, limonino travo, limetino skorjo, sol, kafro ter še nekatera druga zelišča. Zelišča delujejo protivnetno na prizadete mišice.

Tajska masaža se usmerja v globlje plasti mišic, organov in vezivnega tkiva. Masaža še posebej ugaja osebam s kroničnimi težavami kot so napetost in bolečine v vratu, bolečine v hrbtu, bolečine v rami in bolečine v križu.

Nekateri gibi tajske masaže so podobni klasični masaži, vendar je gibanje maserke počasnejše in pritisk je nekoliko močnejši ter globlji, osredotoči se na področje napetosti in bolečine. Krvni in limfni obtok se poveča in s tem se odstranijo tudi različni toksini oz. strupi iz telesa.

Vroče zeliščne bombice:

  1. Spodbujajo krvni obtok in respiratorni sistem,
  2. Dobro segreje mišice in živčni sistem,
  3. Lajšajo napetosti v mišicah,
  4. Lajšajo bolečine in stres,
  5. Nahranijo in prečistijo kožo,
  6. Čudovito dišijo!

Trajanje masaže:

  Tel: 040 83 73 63

Privoščite si odlično tajsko masažo v Ljubljani. Več na 040 83 73 63

cokoladna-masaza

Kdo vas bo masiral? Tajske maserke v masažnem salonu Chaothai so izkušene maserke z diplomami iz najuglednejših masažnih šol na Tajskem, imajo znanja, sposobnosti in veščine za mojstrsko opravljanje svojega poklica.


"Predani smo svojemu delu in skušamo strankam pomagati po naših najboljših močeh. Vljudno vabljeni. ยินดีต้อนรับ"

Bookmark and Share
© 2014 Chaothai | All rights reserved | tajska-masaza.org