Prepustite se blagodejnemu dotiku čarobnega Daljnega vzhoda!

antistresna-masazaTajska masaža s smrekovim mazilom je kombinacija tajske masaže z masažnimi olji + 100% naravnega slovenskega smrekovega mazila.
Tajska maserka vam s kombinacijo ročnih tehnik mehke in močne masaže z dolgimi in kratkimi masažnimi gibi in pritiski, ter s stimulacijo akupresurnih točk, lahko spremeni življenje.

Tajska masaža v kombinaciji s smrekovim mazilom pomaga k hitrejši regeneraciji mišic. Sprošča in obnavlja vaše telo in um ter vas napolni z energijo.

Smrekovo mazilo je narejeno iz smrekove smole. Smrekova smola je gosta zmes, ki vsebuje smolne kisline in eterična olja. Z njo se iglavci branijo pred raznoraznimi insekti. Ima močan protimikrobni učinek in zavira rast bakterij. V ljudskem zdravilstvu pri nas in po svetu se smrekova smola uporablja za zdravljenje odrgnin, artritisa, turov, opeklin, prehlada, tuberkuloze, kašlja, driske in drugih prebavnih motenj, glavobola, vnetij grla, revmatizma, kamnov, tumorjev in ran Smrekovo smolo so uporabljali tudi ameriški indijanci za zdravljenje kožnih poškodb, kot so vreznine in odrgnine.

Pri naročilu na termin tajske masaže s smrekovim mazilom vas prosimo, da že po telefonu sporočite svoje želje, oz. težave - intenzivnost bolečin, vzrok bolečin, s katerim športom se ukvarjate, na katere predele telesa naj se maserka bolj osredotoči, ipd.

Po masaži prejmete BREZPLAČNO 50ml Smrekovo mazilo z navodili, katero lahko uporabljate doma (vrednost 7,50 Eur).

Masaža s smrekovim mazilom:

  1. Lajša mišične napetosti,
  2. Zmanjšuje bolečine,
  3. Poveča gibljivost v sklepih,
  4. Vas popolnoma sprosti,
  5. Pospešuje cirkulacijo krvi,
  6. Primerno za športnike tako profesionalne kot za rekreativce.

Trajanje masaže:

  • 30 min (del telesa)
  • 50 min (celo telo)
  • 80 min (celo telo s poudarkom na določenem delu telesa)

Cenik ali Spletno naročilo

Pred in po masaži se lahko v naših prostorih tudi stuširate. V kolikor se boste tuširali pred masažo vas prosimo, da nam to predhodno sporočite in pridete na izbrani termin nekoliko prej.

Naročila na 040 83 73 63

Privoščite si odlično tajsko masažo v Ljubljani. Več na 040 83 73 63
Bookmark and Share
© 2014 Chaothai | All rights reserved | tajska-masaza.org