Prepustite se blagodejnemu dotiku čarobnega Daljnega vzhoda!

Odlično darilo - Pokličite zdaj 040 83 73 63

Vsi so navdušeni nad tajsko masažo. Preseneti in razveseli.
Rojstni dan, obletnica, valentinovo, ...
Profesionalna masaža, ki obudi najboljše občutke v osebi
Rojstni dan, obletnica, valentinovo, ...

cokoladna-masazaVsaka ženska pa tudi marsikateri moški se zaveda, da se brez zraka in čokolade ne da živeti! Prvega na srečo imamo na pretek, no čokoladnega zadovoljstva pa nikoli dovolj. Ne samo, da je čokolada prisotna v vsaki kuhinji, danes jo lahko najdemo tudi v našem salonu.

Da, čokolado mažemo po koži za izboljšanje razpoloženja, zmanjšanje stresa ter utrujenosti. Vrhunska sprostitev! Odlično darilo!

Zamislite, čisto organsko belo kakavovo maslo profesionalna tajska maserka rahlo segreje s svojimi majhnimi ročicami, nato s kratkimi in dolgimi masažni potegi nanese na vaše telo ... sliši se mamljivo, kajne?

Čokoladna masaža se začne in konča s – čokolado!

Primerna sproščujoča osvetlitev, ambientna tajska glasba in nežne roke maserke – pomembni trije elementi, ki bodo vzpostavili energetsko ravnovestje vaše duha.

Čokoladna masaža je:

  1. Zanimiva izkušnja,
  2. Dobro dene,
  3. Lepo diši,
  4. Popolnoma sprosti,
  5. Nahrani in očisti kožo,
  6. FANTASTIČNA SPROSTITEV, ODLIČNO DARILO!

Trajanje masaže:

  Tel: 040 83 73 63

Predstavljajte si prostor napolnjen z vonjem čokolade in sladkost pri vdihavanju. Zamislite si celo telo, um, duh in sproščenost globoka kot nikoli prej. To je čokoladna masaža! Čokoladna masaža je odličen način, kako boste našli svoj mir v stresnem obdobju. Privoščite si čokoladno masažo kot nagrado, kot darilo samemu sebi, ker se imate radi. Je edinstveno in razkošno darilo.

Ko je koža dobro naoljena od kakavovega masla, jo občutimo kot svilo, je mehka in gladka. Kdo bi vedel, da ima lahko čokolada takšen učinek na kožo? Toplo čokoladno kakavovo maslo je še posebej primerno v zimskih mesecih.

Kaj za darilo?

Naslednjič, ko boste razmišljali o darilu s katerim bi radi osrečili zelo zahtevno osebo, se spomnite na našo dozo čokolade! V posebej dizajnersko obilkovani kuverti visoke kvalitete, se skriva darilni bon, ki je odlično darilo tako za moškega kot za žensko. Za kaj se še vi ne bi prepustili užitkom čokolade? Potopite se vanjo že danes! Pokličite na 040 83 73 63.

cokoladna-masaza

Kdo vas bo masiral? Tajske maserke v masažnem salonu Chaothai so izkušene maserke z diplomami iz najuglednejših masažnih šol na Tajskem, imajo znanja, sposobnosti in veščine za mojstrsko opravljanje svojega poklica.


"Predani smo svojemu delu in skušamo strankam pomagati po naših najboljših močeh. Vljudno vabljeni. ยินดีต้อนรับ"

Bookmark and Share
© 2014 Chaothai | All rights reserved | tajska-masaza.org
x

Preverite naše odlične darilne bone
darilni bon chaothai
DARILNI BONI - Primerni za vso družino in prijatelje. Preberi več
Pokličite: 040837363

darilni bon chaothai

Preverite Odlične Darilne Bone

dariloDARILNI BONI - Primerni za vso družino in prijatelje.
Obdarite in Prihranite z izvirnim ter lepo oblikovanim darilom, ki prav v vsem odraža edinstvenost in kvaliteto. Preberi več