Prepustite se blagodejnemu dotiku čarobnega Daljnega vzhoda!

 masaza s toplimi zelisci ramenaMasažni salon CHAOTHAI vas vabi, da se izgubite ter ponovno najdete v starodavni umetnosti tajske masaže. Izbirate lahko med različnimi vrstami masaž, skupaj bomo poiskali tisto, ki najbolje odraža vaše notranje potrebe.

Zaprite oči in dovolite zvokom tradicionalne tajske glasbe, da zaplešejo okrog vašega uma, medtem ko vas z blagodejnim tehnikami tajske masaže popeljemo do luksuznega razvajanja ter odličnega počutja.

Tajska masaža mišicam povrne moč, sklepi postanejo bolj gibljivi, koža pa je bolj voljna in elastična. Ker boste po masaži bistveno bolj sproščeni, se boste lažje osredotočili na opravljanje napornih psihičnih in fizičnih nalog. Tudi spali boste bolj kvalitetno, zato masažo priporočamu vsem, ki trpijo zaradi nespečnosti.

  • Maserke pri masaži uporabljajo svoje roke, dlani, prste, komolce, kolena in stopala.
  • V času masaže ste vedno pokriti z brisačo. Maserka vas delno odkrije samo takrat, ko masira določen predel telesa. Pri tradicionalni tajski masaži pa ste oblečeni v kratke tajske hlačke in majčko, ki jih dobite pri nas.
Bookmark and Share
© 2014 Chaothai | All rights reserved | tajska-masaza.org
x

Preverite naše odlične darilne bone
darilni bon chaothai
DARILNI BONI - Primerni za vso družino in prijatelje. Preberi več
Pokličite: 040837363

darilni bon chaothai

Preverite Odlične Darilne Bone

dariloDARILNI BONI - Primerni za vso družino in prijatelje.
Obdarite in Prihranite z izvirnim ter lepo oblikovanim darilom, ki prav v vsem odraža edinstvenost in kvaliteto. Preberi več